Spara vatten

Genom smarta val och små insatser i vardagen kan vi spara vatten. På så sätt kan vi också göra skillnad för miljön. Här i vår kunskapsbank samlar vi information och inspiration, intervjuer med spännande personer, debattinlägg, tips och miljösmarta fakta om våra produkter. Helt enkelt en hel del matnyttigt som bidrar till att vi kan spara vatten.

Att leva energieffektivt handlar om att lära oss mer om vad vi kan göra för att bryta det slentrianmässiga slöseriet som inte fyller någon funktion och förändra de små sakerna i vardagen . Vi lyfter gärna att att man sparar energi på ett smart sätt. Med hjälp av ny teknik kan man ju faktiskt kombinera miljötänk med en bibehållen livskvalitet och komfort.

20171129_mora_armatur_0162_low

Smarta kranar

Kallstart och mjukstängning är några exempel på tekniska lösningar hos våra kranar som bidrar till att spara vatten.

fra-raw-food-til-raw-water

Åsikt och debatt

Under rubriken Åsikt och debatt skriver representanter från oss om ämnet vatten. Alla med sin egen ingång på temat.

Tronic WMS Framtidens teknik FM Mattsson

Framtidens teknik

Digitaliseringen är här och vi kopplar upp våra blandare. Med data från våra Tronic-blandarna går det att optimera vattenförbrukningen.

[lvca_portfolio posts_query=”size:6|order_by:date|post_type:post|categories:4″ taxonomy_filter=”category” display_title=”true” per_line=”4″ gutter=”10″ tablet_gutter=”10″ tablet_width=”800″ mobile_gutter=”10″ mobile_width=”480″ heading=”Mer om hur du sparar vatten”]